Bemutatkozás Menyecske ruha Újember ruha Fejdísz Varrás-áraink Partnerek Kapcsolat

 

Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen legyen a menyecske ruha, milyen öltözék illik a Vőlegénynek. Néhány hasznos tanáccsal, információval szeretnék segíteni.

Amennyiben a hagyományos piros vagy bordó színhez ragaszkodik, - mivel ezek a színek elég kötöttek, és nem szereti mindenki viselni, - el kell dönteni, hogy egy ilyen színű ruhát, később ki fogja-e használni. Ha úgy gondolja, hogy később nem fogja hordani nem ajánlom a vételt. Inkább a meglévő készletből válasszon kölcsönzésre, melyet ha a menyasszonyi ruhát is visz, kedvezménnyel kölcsönözhet. Viszont ha szereti ezeket a színeket, és rendezvényekre, bálokra jár a vásárlást, varratást ajánlom. Elképzelésüket is megvalósítjuk akár saját ötlet, akár hozott kép alapján, bármely fazonba és méretbe, 32-66-os méretig.

A hagyományos színtől eltérő menyecskeruha mai korban már nem megbotránkoztató. Azt ajánlom, gondolják át, később esetleg milyen rendezvényen jelennének meg szívesen a ruhában, és ehhez lehet alakítani a színt és fazont.

A vásárlási és varrási árainkat befolyásolja a szín, az anyag minősége, a fazon és a díszítettség.

A rövid ruhák vételára 15 000 forinttól, a hosszú ruhák vételára 20 000 forinttól indul.

Ha kölcsönzésre szeretnék a ruhákat akkor a kölcsönzési díj nagyrészt 10 000 - 30 000 forint között van, kivéve néhány hosszú magyaros, dekoratív zsinórozással díszített ruhát.

Az Újember öltözékéről néhány mondat:

Amikor a Menyasszony a ruháját lecseréli, illik a Vőlegénynek is más öltözékről gondoskodni. Nem engedheti meg a pénztárcája mindenkinek, hogy két öltönyt vegyen, vagy éjfél után Újemberként az öltönytől „megszabadulva” szeretnének lazább viseletet. Néhány ötletet szeretnék ajánlani.

Ha a Menyasszony magyaros ruhát választ az Újember felvehet fekete nadrágot és a menyecske ruha színével azonos színű inget: piros, bordó, kék stb. Esetleg a honlapon is szereplő fehér parasztinget, amely minden magyaros ruhához passzol. Ezeket meg lehet oldani 5-15 000 ft-ból.

Jelenleg a honlapunkon a képgalériában nem szerepel, de készítünk magyar ingeket is, amely normál szabású ing, rajta zsinóros kikötéssel – ez bármilyen színösszeállatással elkészíthető. De megoldható az öltözet egy zsinóros mellénnyel is, ami nálunk 14 000 ft-tól vásárolható.

Amennyiben viszont alkalmi jellegű ruhát választ menyecske ruhának, a Vőlegénynek szintén a hasonló színű inget ajánlom. De egy fehér, ekrü inggel a menyecske ruha anyagából elkészített nyakkendőt is csinosan mutat, esetleg egy mellénygarnitúra.

Természetesen a pontos árakról telefonon, vagy a menyecskeruha@katiszalon.hu e-mail címen is érdeklődhetnek, vagy akár fotó alapján árajánlatot kérhetnek.

Remélem sikerült néhány mondattal segítenem, ötletet adnom, azonban további felmerülő kérdés esetén is szívesen állunk rendelkezésükre.

Kati

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

 

Kati Szalon Esküvői Kft. Veresegyház Fő út 74.
Telefon +36 28 558 530, Mobil +36 30 3493 615 menyecskeruha@katiszalon.hu

 

AlfaWeb weboldal készítés